Personal Update – hoe gaat het met mijn doelen?

Halverwege mei schreef ik in deze blog wat mijn nieuwe doelen. Ik was net terug van vakantie en had een nieuw doel nodig. Inmiddels zijn we 6 weken verder…en wat is daar nou eigenlijk van terecht gekomen?

Half mijn had ik een paar doelen gesteld voor mezelf om weer even ‘back on track’ te komen na al het lekkere eten op vakantie en uitstel gedrag in de sportschool. Wellicht weet je het nog, maar dit waren mijn doelen:
– 3 à 4 keer per week sporten, en meer focus op krachttraining leggen ipv groepslessen
– het gezonde eten weer oppakken, na alle suikers gedurende de vakantie…afkicken!
– zorgen dat ik dagelijks mijn 10.000 stappen haal, ongeacht welke dienst ik heb

img_8499.jpg

Nou nog geen week of anderhalf later kreeg ik last van mijn schouder waardoor ik weer even wat gas terug moest nemen qua krachttraining voor mijn bovenlijf. Wat toch weer even balen was…want ik had zo’n mooi doel!

Zoals gezegd zijn we inmiddels 6 weken verder en ik kan erg tevreden terugkijken…
Ik zal eerlijk toegeven dat ik niet elke dag 10.000 stappen haal, maar er zijn gelukkig ook vele dagen dat ik het wel haal of juist véél meer! Ook de krachttraining heb ik weer opgepakt en ik zit er momenteel weer lekker in. 3 tot 4 keer in de week krachttraining en dan ergens nog een les of kickboks les voor de cardio erbij….heerlijk!

Uiteraard moet ik mezelf soms naar de sportschool sleuren maar gelukkig zijn er steeds meer mensen in mijn omgeving die me die schop wel even geven (duizendmaal dank, Steph, Eef en Fabienne!).

Wat betreft minder suikers en goede voeding gaat het eigenlijk pas sinds de afgelopen twee weken weer lekker….veel mensen denken omdat ik coach ben bij Personal Body Plan dat je dan altijd perfect eet en dat je nooit een keer afwijkt van je plan….maar hé ik ben ook maar een mens en soms kan ik bepaalde verleidingen gewoon niet weerstaan! Ik had wel gezegd even een dip qua voeding, maar ik merk nu ik weer actief bezig ben met sport ik automatisch gezonder ga eten en andersom!

Voor de komende 4 tot 8 weken hoop ik dit ook weer vast te houden…lastig met erg veel feestjes, uitjes en terrasjes op de planning. Echter…waar een wil is, is een weg, en ik ben vast besloten om dat vetpercentage weer een stukje te laten zakken.

Wat zijn jullie doelen aankomende weken?
Deel het hieronder…dan kunnen we elkaar helpen en motiveren!

Tot snel..

Geef een reactie