Franken Lifestyle Coaching

Sinds januari 2016 ben ik naast mijn ‘gewone’ baan ook actief als ZZP-er op het gebied van sport, voeding en coaching! Mijn ultieme doel is om hier komende jaren mee uit te breiden en mensen te blijven motiveren en inspireren tot een fit en gelukkig leven.

Waar ben ik momenteel mee bezig?
Lifestyle Coach bij Personal Body PlanPBP
Op dagelijkse basis begeleid ik mensen die een gezonde en fitte lifestyle willen aannemen waar ze nog jaren profijt van hebben. Via de pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel ga ik op zoek naar een lifestyle die in jouw wereld past. Interesse in mij als coach? Neem dan een kijkje op mijn profiel!

 

 

chivo
Opleiding Functioneel Voeding – Voeding en Gedrag – Chivo opleidingen 
Eind maart begint eindelijk mijn opleiding functioneel voeden. Inmiddels weet ik aardig veel over voeding en het effect daarvan op je lijf, maar er valt nog zo veel meer te leren. Komende maanden ga ik weer een stuk verdiepen!

 

BCC

Bootcamp Instructeur – The Bootcamp Club Breda
Sinds half mei ben ik ook officieel begonnen als bootcamp instructeur binnen Breda en omgeving. Super leuk en ook erg leerzaam voor mezelf. Zin om een keertje mee te doen? Schrijf je dan in voor een proefles.

 

retAmbassadeur Voeding binnen Duurzame Inzetbaarheid – RET Rotterdam
Binnen de RET mag ik mij ook bezig houden met het begeleiden van een groep mensen tijdens leuke bootcamps en al hun vragen omtrent training en voeding.

 

 

Uiteraard kan en wil ik nog veel meer mensen begeleiden de komende tijd. Kan ik jou ergens bij helpen of wellicht binnen uw bedrijf assisteren? Neem dan gerust contact met me op voor een leuke samenwerking!

FLC

 

Geef een reactie